VELIKA TRAGEDIJA U BRAZILU! Svađa oko faula koštala ŽIVOTA jednog fudbalera: Smrtonosni udarac dobio KOPAČKOM!
Foto: Printskrin

TUGA

VELIKA TRAGEDIJA U BRAZILU! Svađa oko faula koštala ŽIVOTA jednog fudbalera: Smrtonosni udarac dobio KOPAČKOM!

Fudbal -

Đovani Bjanko je bio poznat kao veliki zaljubljenik u fudbal, bio je vlasnik jedne futsal škole za decu, a iza sebe je ostavio suprugu i trogodišnjeg sina

Utakmicu niželigaških ekipa u Brazilu obeležila je velika tragedija. Amaterski fudbal baš kao i onaj profesionalni čar i često obiluje uzbuđenjima, lepim ali i komičnim potezima. Međutim, vest koja nam stiže iz niželigaškog takmičenja u Brazilu nažalost nema veze sa sportskim aspektom.

Naime, Đovani Bjanko, 42-godišnji fudbaler niželigaša Torinensea podlegao je povredama koje je zadobio tokom jedne utakmice, nakon jedne bezazlene svađe na terenu. Kao što to često biva u fudbalu, tokom meča je došlo do svađe oko jednog faula, gde se Bjanko našao u raspravi sa jednim protivničkim fudbalerom. Usledila je neshvatljiva rekcija jednog mladića (21) sa strane, koji mu je zadao smrtonosan udarac kopačkom u grudi.

- Mislili smo da će on razdvojiti dvojicu muškaraca, ali on je ipak udario jednog od njih i taj udarac se ispostavio kao koban – opisao je jedan svedok događaj policiji.

Lokalna policija je kasnije privela mladića osumnjičenog za ovaj napad, ali nakon što je dao izjavu je pušten da se brani sa slobode, pošto nije "uhvaćen na delu".

Đovani je bio poznat kao veliki zaljubljenik u fudbal, pa je tako bio vlasnik jedne futsal škole za decu. Iza sebe je ostavio suprugu i trogodišnjeg sina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track