VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU! Vodeće zvezde kluba propuštaju gotovo KOMPLETNE pripreme!
Foto: Starsport

PEH

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU! Vodeće zvezde kluba propuštaju gotovo KOMPLETNE pripreme!

Fudbal -

Prvotimci crveno-belih biće protivnici u grupi jedan drugom na Afričkom kupu nacija 10. januara

Kompletna obnova čeka Crvenu zvezdu kao i nova uigravanja pred nastavak sezone, a problem mi moglo da predstavlja to što bi dvojica projektovanih startera mogla da propuste skoro kompletne pripreme!

Reč je o Gejloru Kangi i Mohamedu Benu, piše Žurnal. Oni će učestvovati na Afričkom kupu nacija i do 20. januara biće sigurno na prvenstvu kao reprezentativci Gabona, odnosno Komora.

Ako se plasiraju u osminu finala, ostaće do 25. januara, dok su četvrtfinalni mečevi poslednjih dana januara. Takmičenje se završava 6. februara, ali nema dileme da do kraja neće stići Ben, a verovatno ni Kanga.

TSC, Crvena zvezda
foto: @starsport

Zanimljivo je da će Kanga i Ben biti rivali u grupi. Gabon i Komori će se sastati 10. januara u Kamerunu, a tu će biti i bivši igrač Zvezde Ričmond Boaći koji dobija pozive selektora Gane Milovana Rajevca.

Međutim, Ben je autsajder sa Komorima i za očekivati je da njegov tim bude eliminisan 20 .januara. Onda bi Ben posle nekoliko dana odmora stigao na deo priprema u Turskoj. Okupljanje crveno - belih zakazano je za 11. januar, dva dana kasnije je selidba na Kipar. Izgleda da će odlazak na ovo ostrvo proći bez Kange i Bena.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track