ZVEZDIN NOVOGODIŠNJI KARAVAN NASTAVIO PUT: Crveno-beli BOŽIĆ BATA obišao i bebe u Vojvodini
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ZVEZDIN NOVOGODIŠNJI KARAVAN NASTAVIO PUT: Crveno-beli BOŽIĆ BATA obišao i bebe u Vojvodini

Fudbal -

Nakon dvodnevnog obilaska beba u Beogradu, Zvezdin karavan se uputio prema Vojvodini gde su crveno-beli, predvođeni Deda Mrazom, obišao mališane rođene u 2021. godini koji su članovi kluba i poklonio im novogodišnje paketiće.

Zvezdin karavan za bebe je i sedmi dan nastavio svoj put obradovavši mnogo zvezdaških porodica širom Vojvodine.

Posle četvorodnevnog obilaska gradova Južne i istočne Srbije, kao i dvodnevnog obilaska mališana rođenih u Beogradu, ekspedicija se uputila prema severu naše zemlje. Novogodišnji karavan je u ranim jutrarnjim časovima krenuo sa stadiona “Rajko Mitić”, a potom obišao najmlađe članove kluba u beogradskim naseljima Kotež, Krnjača, Borču i Padinska Skela. Dalje je put vodio prema Pančevu, Zrenjaninu, Novom Sadu i Subotici. Klupski autobus je izazivao veliko oduševljenje lokalnog stanovništva u svim mestima koje smo posetili.

Sve zvezdaške porodice su iskazale veliko odošuveljnje povodom “Akcije od rođenja mog”, a mališani su uživali u sjajnom druženju sa Deda Mrazom. Takođe, u domovima navijača crveno-belih moglo se primetiti pregrš Zvezdinih simbola, a bebe su nosile obeležja kluba. Fotografisanje sa paketićima kraj novogodišnje jelke je već postalo tradicija, a pored toga mališani su uživali u Zvezdinim pesmama. Roditelji su isticali da je navijanje za Zvezdu stvar kućnog vaspitanja, kao i da su gotovo odmah nakon rođenja svoju decu učlanili u klub. Karavan Crvene zvezde nastavlja svoj put već sutra kada ćemo obići još mnogo najmlađih članova Crvene zvezde širom Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Kako je sve to izgledalo možete da pogledate ovde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track