LEGENDRANI GOLMAN RENE IGITA PROMENIO LIČNI OPIS! Posle silnih operacija ga nikada ne biste prepoznali! FOTO
Foto: AP

Neverovatno

LEGENDRANI GOLMAN RENE IGITA PROMENIO LIČNI OPIS! Posle silnih operacija ga nikada ne biste prepoznali! FOTO

Fudbal -

Nakon što je proglašen najružnijom ikonom Kolumbije, legendarni golman Rene Igita, popularni Škorpion, rešio je da nešto promeni po tom pitanju.

Kako je sam priznao, bilo mu je već preko glave njegove ružne face, pa je iskoristio priliku pre nekoliko godina da se u jednom televizijskom rijalitiju podvrgne nizu operacija.

Ne samo da je transformisao svoje lice već je to uradio i sa telom. Operisao je nos, koji je možda bio najproblamatičniji deo, ugradio silikonske implantate u bradu, sredio očne kapke, uradio niz tretmana na koži, podvrgao se ekstremnoj liposukciji da bi skinuo masne naslage...

Rene Igita
foto: Instagram

I na kraju je bio zadovoljan rezultatom. Promenio je lični opis!

- Bio sam umoran od toga da budem ružan. Hteo sam da budem zgodni Rene. Došao sam do savršenog izgleda - rekao je 55-godišnji Kolumbijac nakon operacija.

Interesantno je da je u tom periodu uspeo da izravna izuzetno kovrdžavu kosu, koja je bula njegov zaštitni znak, skoro kao potez koji ga je proslavio. A radilo se o "ubodu škorpije", odnosno načinu odbrane kojim je oduševljavao publiku. Dok je lopta išla ka njemu, Rene bi se bacio napred sa savijenim nogama i petama je uspevao da je izbaci u polje.

Poznat je kao jedan od najefikasnijih golmana, postigao je čak 44 gola jer je bio fantastičan izvođač slobodnih udaraca i penala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track