NESUĐENO POJAČANJE ZVEZDA BLISTA NA PETOM KONTINENTU: Gol i asistencije bivšeg reprezentativca Srbije, ŠKORPION za slavlje! VIDEO
Foto: Profimedia

PRVENSTVO AUSTRALIJE

NESUĐENO POJAČANJE ZVEZDA BLISTA NA PETOM KONTINENTU: Gol i asistencije bivšeg reprezentativca Srbije, ŠKORPION za slavlje! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Vestern junajteda došli su do pobede protiv VS Vonderersa (3:2) i to na krilima Aleksandra Prijovića, koji je postigao gol i pored toga je imao još dve asistencije.

Ovom pobedom, Vester Junajted je zaseo na prvo mesto u prvenstvu Australije, međutim, meč protiv Vonderersa je obeležio gol koji će pretendovati za najlepši u 2022. godini - gol "škorpion kikom".

Odlično igra Vestern junajted ove sezone, pogotovo od dolaska Aleksandra Prijovića, bivšeg reprezentativca Srbije i nesuđenog pojačanja Crvene zvezde. Naime, srpski fudbaler se letos povezivao sa našim najtrofejnijim klubom, ali do realizacije transfera nije došlo, pa je on odlučio da se zaputi u Australiju. Prijović je odigrao deset mečeva, a postigao je pet golova i podelio je tri asistencije.

Prijović je postigao prvi gol na meču protiv Vonderersa u 27. minutu, pa je tako doveo u prednost svoju ekipu. Prošlo je 20 minuta od tog gola, a tandem Garućio - Prijović je prvi put stupio na scenu i uvećao prednost. Tomer Hemed je u 51. minut doneo nadu svom klubu, ali je onda usledio potez o kome bruji Peti kontinent.

Igrao se 68. minut meča, Prijović je prihvatio loptu na levom boku, spoljnim delom stopala je ubacio u 16 metara, a tamo je Garućio čuvenim "škorpion" udarcem savladao golmana i proizveo pravu ekstazu na terenu! Kasnije je Vonderers smanjio na 3:2, ali više od časnog poraza nisu mogli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track