PROMAŠAJ GODINE! PARTIZAN JE IMAO SREĆE VIŠE NEGO IKAD: Mladost u 60 sekundi dala gol i promašila neverovatan zicer! VIDEO
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Au šta ovo bi

PROMAŠAJ GODINE! PARTIZAN JE IMAO SREĆE VIŠE NEGO IKAD: Mladost u 60 sekundi dala gol i promašila neverovatan zicer! VIDEO

Fudbal -

Partizan je protiv Mladosti iz Lučana bio potpuno dominantan u drugom poluvremenu i sa dva gola prednosti svi su očekivali da rutinski privede utakmicu kraju. Međutim, za malo da crno-beli na kraju ostanu i bez pobede! To je draž fudbala koja ga čini najpopularnijim sportom na svetu.

Naime, prvo je Milan Bojović u 88. minutu zatresao mrežu domaćih, a čim je Partizan krenuo sa centra, štoper Nemanja Miletić je napravio čak dve kardinalne greške, koje su skupo mogle da koštaju lidera na tabeli. Međutim, taj poklon nije iskoristio rezervista gostiju, 32-godišnji Nemanja Obradović, iako je imao zicer, ali je šutirao jako i neprecizno i lopta je otišla preko gola nebu pod oblake!

Mladost je za samo 60 sekundi mogla da šorika velikog favorita, koji je imao više sreće nego ikad! Umesto junaka, Obradović, koji je na terenu provdeo svega desetak minuta, bio je tragičar utakmice!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track