STANKOVIĆ O MUNDIJALU, NE VOLI REPRIZE: Krivo mi je što SRBIJA ima iste rivale u Kataru, kao pre ČETIRI GODINE u Rusiji!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

PONAVLJANJE

STANKOVIĆ O MUNDIJALU, NE VOLI REPRIZE: Krivo mi je što SRBIJA ima iste rivale u Kataru, kao pre ČETIRI GODINE u Rusiji!

Fudbal -

Trener Crvene zvezde veruje da Orlovi mogu u nokaut fazu na Svetskom kupu

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković komentarisao je grupu u kojoj se nalazi reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Strateg crveno-belih nije oduševljen što će Orlovi igrati protiv Brazila i Švajcarske, selekcija protiv kojih su igrali u grupnoj fazi na SP u Rusiji pre četiri godine. Jedina promena je Kamerun, koji je zamenio Kostariku.

- Nisam se čuo sa Samjuel Etom, ali hoćemo sigurno. Veoma jaka grupa, ne i nemoguća, pogotovo jer smo i mi kao reprezentacija nezgodan protivnik. Krivo mi je što se ponovila ista grupa sa prethodnog Svetskog prvenstva, ali šta da se radi - rekao je Stanković.

Dušan Vlahović, Sergej Milinković-Savić
foto: Beta/Branislav Božić

Trener Crvene zvezde nada se da bi Srbija mogla da prebrodi grupu i plasira se u nokaut fazu na Svetskom kupu.

- Srbija ima kvalitetnu ekipu, igraju veoma dobar fudbal i sa takvom energijom i pristupom ubeđen sam da može da se napravi iskorak na koji se dugo čeka. Naravno, mislim na prolazak u "nokaut" fazu, a tamo je onda sve moguće. Od srca im želim sve najbolje - zaključio je Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track