Janković: Moramo prevazići Bordo

Zvezda pred Radnički

Janković: Moramo prevazići Bordo

Fudbal -
Trener fudbalera Crvene zvezde rekao je da prvenstveni duel protiv Radničkog iz Niša dolazi u veoma delikatnom trenutku za tim

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da prvenstveni duel protiv Radničkog iz Niša dolazi u veoma delikatnom trenutku za tim, ali da je uveren da će ekipa uspeti psihološki da se uzdigne nakon bolne eliminacije od Bordoa u plej-ofu za Ligu Evrope."Utakmica sa Radničkim stiže u specifičnom momentu, posle dva duela sa Bordoom i zato ona za nas ima rezultatski, bodovni, fizički i psihološki značaj. Moramo emotivno da se podignemo, da osvojimo bodove i opravdamo podršku koju smo dobili posle elimiancije od Francuza", rekao je Janković na konferenciji za medije.On je dodao da je svestan kako će Nišlije pokušati da iskoriste Zvezdin umor iemotivnu ispražnjenost."Oni dugo nisu igrali u elitnom rangu i sigurno je da sa velikim entuzijazmom dolaze u Beograd. Želeće da iskoriste našu situaciju, što je i normalno, ali na nama je da im to ne dozvolimo"poručio je Janković.

U konkurenciji za tim niće povratnik Nenad Milijaš, kao i pojačanje iz Jagodine Ognjen Mudrinski. Sa druge strane poslednje pojačanje Aleksandar Pantić iz Rada sačekaće narednu priliku za debi."Milijaš i Mudrinski su u kombinacijama za sastav. Imamo nekoliko igrača sa lakšim povredama, pa ću morati dobro da razmislim da li da ih stavim u tim, jer ne želim da se neko ozbiljnije povredi", zaključio je Janković.Utakmica četvrtog kola Superlige između Crvene zvezde i Radničkog igra se sutra od 19 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track