VLAHOVIĆEV KAPITEN U ELEMENTU: Pogledajte kako je čuveni Italijan privukao veliku pažnju širom sveta! VIDEO
Foto: AP

šokantno

VLAHOVIĆEV KAPITEN U ELEMENTU: Pogledajte kako je čuveni Italijan privukao veliku pažnju širom sveta! VIDEO

Fudbal -

Prventveni meč italijanske Serije A između Juventusa i Bolonje u Torinu okončan je rezultatom 1:1. Gosti bili su nadomak prve pobede protiv "stare dame" nakon 11 godina, sve do petog minuta sudijske nadoknade vodili su s 1:0, ali je onda srpski reprezentativac Dušan Vlahović doneo bod domaćinu.

Nakon susreta na društvenim je mrežama postao viralan video koji prikazuje deo prenosa utakmice, ali nije jasno o kom se minutu susreta radi. Na snimku se može videti kako zbunjeni Dibala gledao Kjellinija dok iskusni štoper Juventusa pravi neobične grimase gledajući prema njemu. Zasad nije jasno o čemu se tačno radilo.

Bolonju je do vođstva u 52. minutu doveo Arnautović, a gosti su mirno držali tu prednost do 84. minuta kada su u istoj akciji ostali bez dvojice igrača. Zbog prekršaja na Morati tik izvan kaznenog prostora isključen je Soumaoro, a onda je kažnjen i Medel. Zbog prigovora je prvo dobio žuti karton, ali to ga nije ućutkalo već je nastavio da prigovara sve dok mu glavni sudija nije pokazao i drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track