U ŠOKU SAM! NIJE MI NI DO ČEGA! SVE OVO ME JE BAŠ UZDRMALO: Uroš Spajić se javio Kuriru iz Turske posle stravične povrede!
Foto: Profimedia

maler

U ŠOKU SAM! NIJE MI NI DO ČEGA! SVE OVO ME JE BAŠ UZDRMALO: Uroš Spajić se javio Kuriru iz Turske posle stravične povrede!

Fudbal -

Srpski reprezentativac pokidao ligamente kolena, čeka ga duga pauza, propustiće Mundijal u Kataru

Uroš Spajić nema sreće! Snažni defanzivac srpske fudbalske reprezentacije pokidao je ligamente kolena igrajući za Kasimpašu u duelu protiv Bešiktaša (3:0) u ponedeljak veče.

Uroš Spajić
foto: Profimedia

Njega čeka duga pauza i gotovo je izvesno da će propustiti Mundijal u Kataru, koji je trebalo da bude kruna njegove karijere.

Kurir je stupio u vezu sa Urošem Spajićem (29) koji se nalazi na lečenju u Istanbulu, gde čeka operaciju.

- U šoku sam! I dalje! Ne bih da pričam i dajem izjave. Razumite me... Nije mi do priče, iskreno - rekao je Uroš Spajić u izjavi za naš portal.

Uroš Spajić
foto: Starsport

Uroš Spajić je vidno potresen onim što ga je snašlo u ponedeljak veče.

- Baš me je ovo uzdrmalo... Radiš sve pošteno i kako treba... Ali ne vredi... Nema pravila u životu! Ne mogu da verujem da mi se ovo desilo. Dobijam podršku sa svih strana. Verujem u oporavak...

Uroš Spajić
foto: Starsport©

Uroš Spajić u svetu fudbala poznat je kao vredan, pošten i radan momak. Njegova karijera bila je protkana brojnim povredama i sigurno je da bi se još bolje razvijala da ga maleri nisu konstantno pratili. Imao je problem sa ligamentima u Anderlehtu, u Krasnodaru je završio na štakama jer su mu loše uradili operaciju. Tako je izgubio šest meseci, pa se u fudbalski život vratio u Fejenordu. Imao je pauzu i zbog korone. Ove zime bio je slobodan u izboru sredine, govorkalo se da bi možda mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, ali je onda došla bogata ponuda Kasimpaše i završio je u Turskoj.

Uroš Spajić bio je neizostavan član srpske fudbalske reprezentacije za koju je odigrao 20 utakmica. U čuvenom meču u Lisabonu protiv Portugala, kada je Srbija golom Aleksandra Mitrovića u završnici meča šokirala domaćina i izborila direktan odlazak na SP u Kataru, Spajić je odigrao bez greške od 65. minuta, kada ga je selektor Dragan Stojković uveo u igru.

Uroš Spajić
foto: Profimedia

Uroš Spajić ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezdem u koju je kao klinac došao iz novobeogradskog Radničkog. Za crveno-bele debitovao je 27. oktobra 2010. godine protiv Borca iz Čačka u kupu, sa 17 godina. Na Marakani je sarađivao sa trenerima Robertom Prosinečkim i Aleksandrom Jankovićem. U maju 2013. otišao je u Tuluz za 1.000.000 evra, praktično spasivši klub od bankrota.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track