Mudrinski doneo Zvezdi pobedu u 95. minutu

Mudrinski doneo Zvezdi pobedu u 95. minutu

Fudbal -
Mudrinski na debiju postigao het-trik

Fudbaleri Crvene zvezde očigledno još nisu uspeli da se oporave od eliminacije od Bordoa u plej-ofu za Ligu Evrope, pošto su večeras u poslednjem meču četvrtog kola Superlige Srbije uz mnogo muke i još više sreće savladali Radnički iz Niša sa 3:2 (1:2).

Nišlije su dva puta vodile golovima Aleksandra Jovanovića, debitant Ognjen Mudrinski dva puta je vraćao Zvezdu u egal, a onda kada su svi već pomislili da će gosti odneti bod sa Marakane, mladi reprezentativac je u 95. minutu postigao het-trik, kompletirao debi iz snova i doneo tri važna boda crveno-belima.

Napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski, prvi fudbaler u istoriji crveno-belih koji je na debiju postigao het-trik rekao je da ni u snu nije mogao da poželi lepši start na Marakani.

Zvezda je večeras savladala Radnički iz Niša sa 3:2, a Mudrinski je postigao sva tri pogotka, uključujući i odlučujući u 95. minutu utakmice.

"Nisam mogao ni da sanjam ovakav debi. Srećan sam naravno zbog golova, ali prvenstveno zbog ostvarene pobede. Na ovakav način se osvjajau trofeji. Mmoramo da verujemo u pobedu do poslednjeg sudijskog zvižduka. Iskreno, ja sam i u 92. i u 93. minutu verovao da ćemo postići pobedonosni pogodak i to se i ostvarilo", rekao je Mudrinski za zvanični sajt kluba.

On je dodao da sigurno neće moći na svakoj utakmici da postiže po tri gola, ali je obećao da će uvek pružati maksimum.

"Sigurno da na svakoj utakmici neću davati po tri gola, ali ću se truditi uvek da dam maksimum i da doprinesem trofejima kluba. Nisam imao tremu i u pripremi utakmice mnogo mi je pomogao Milijaš, koji mi je pričom objasnio šta znači Zvezdin dres i kako treba da se ponašam na terenu", istakao je Mudrinski.

Mudrinski je prethodne nedelje u Crvenu zvezdu stigao iz Jagodine. Prethodno je igrao za Vojvodinu.

Član je malde reprezentacije Srbije.

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠStadion: Crvena zvezdaSudija: Majo VujovićCRVENA ZVEZDA: Bajković, Mladenović, Jovanović, Maksimović, Vešović, Milivojević, Milijaš, Dimitrijević, Lazović, Kasalica, Mudrinski.RADNIČKI NIŠ: Perić, Vukomanović, Ranđelović, M. Petrović, P. Stamenković, Kolarević, A. Jovanović, S. Petrović, Pejčić, Binić, Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track