BORBA ZA MESTO U EVROPI: Niški Radnički gostuje Čukaričkom
Foto: Fk. Radnički

34. kolo

BORBA ZA MESTO U EVROPI: Niški Radnički gostuje Čukaričkom

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog u ponedeljak od 18.30 sati gostuju Čukaričkom u 34. kolu Superlige Srbije, odnosno četvrtog kola plej-ofa.

Duel na Banovom brdu je od velike važnosti za niški tim u borbi za četvrto mesto na tabeli. Radnički je u ovo kolo ušao sa 47 bodova i na deobi je te pozicije sa Voždovcem. TSC ima tri boda manje. Čukarički je sigurno treći na tabeli sa 54 boda na svom kontu.

Šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak očekuje težak meč u Beogradu, ali i nastavak pozitivne serije svog tima.

- Nakon dve vezane pobede protiv Napretka i Vojvodine smo puni samopouzadanja, ali svesni smo da još ništa nismo uradili i da moramo da nastavimo da pobeđujemo. Pred nama je jako težak i zahtevan duel. Čukarički jeste vezao tri poraza u plje-ofu, ali je to ozbiljan sastav, koji je već obezbedio treće mesto na tabeli i koji je sebi to mogao da dozvoli u tretnutku kada je imao težak raspored. Oni su mlad i poletan tim, posebno su opasni kod kuće i moraćemo da budemo na maksimumu, ukoliko želimo da ispunimo naš cilj i osvojimo tri boda. Zbog nagomilanih žutih kartona neće moći da nam pomogne Jamkam, koji je tokom ove sezone postao jedan od najvažnijih igrača u našoj ekipi, jer podjednako kvalitetno može da pokrije nekoliko pozicija. Njegov izostanak je hendikep za nas, ali dobra vest je da je Pejović u potpunosti zalečio povredu i ima snage za svih 90 minuta. Zbog povrede neće igrati ni Kasalica. U svakom slučaju, maksimalno respektujemo Čukarički, ali nemamo pravo na grešku i daćemo sve od sebe da dobijemo ovaj meč - rekao je Batak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track