Škoti: Mihajlović i Srbija neka se dokažu na terenu

Odgovor sa Ostrva

Škoti: Mihajlović i Srbija neka se dokažu na terenu

Fudbal -
Teren je merilo kvaliteta, a ne izjave u medijima, poručio je jedan od najboljih igrača Škotske, Šon Meloni, reagujući na izjavu selektora Srbije Siniše Mihajlovića

Reči selektora naših fudbalera Siniše Mihajlovića da je Srbija bolja od Škotske nije lepo dočekana kod ostrvske reprezentacije. Jedan od najboljih igrača Škotske, Šon Meloni, poručio je srpskom selektoru da će na terenu morati da dokaže ono što priča u medijima.

Teren je merilo kvaliteta, a ne izjave u medijima, poručio je jedan od najboljih igrača Škotske, Šon Meloni, reagujući na izjavu selektora Srbije Siniše Mihajlovića.Mihajlović je po objavljivanju spiska reprezentativaca koji će igrati prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo devetog septembra u Škotskoj rekao da su „orlovi" kvalitetniji od protivnika. Meloni misli drukčije.

„Mislim da nije toliko važno što ja sad sedim ovde i kažem da smo mi bolji i da se ne slažem sa Mihajlovićem. Teren je merilo, tu će se videti ko je bolji, saznaćemo to u subotu", poručio je Meloni.

On je dodao da je njegova ekipa puna samopouzdanja i da im je forma u usponu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track