ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKO POJAČANJE: Na Marakani predstavljen Kangva, a sutra dolazi i prva BOMBA prelaznog roka
Foto: FK Crvena Zvezda

MRKELA OTKRIO

ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKO POJAČANJE: Na Marakani predstavljen Kangva, a sutra dolazi i prva BOMBA prelaznog roka

Fudbal -

Sportski direktor Crvene zvezde potvrdio je dolazak velikog pojačanja

U ponedeljak je na stadionu Rajko Mitić predstavljen Kings Kangva kao novi fudbaler crveno-belih, a Mitar Mrkela je tom prilikom govorio narednim aktivnostima šampiona Srbije.

Kangva igra na poziciji centralnog veznog, u Beograd je stigao iz Arsenala iz Tule, a zadužio je dres sa brojem 20.

Zambijac je neposredno pred predstavljanje na Marakani oduševio zvezdaše fotografijom sa Lukom Jovićem.

- Ne želim mnogo da pričam sada, već na terenu. Srećan sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu i uzbuđen zbog izazova koji me čekaju... Sa Lukom sam pričao o klubu i navijačima. Jedva čekam da počne prvenstvo - rekao je Kangva tokom predstavljanja.

Javnosti se obratio i Zvezdin sportski direktor koji je otkrio da bi već u utorak trebalo da bude završen posao još jednim fudbalerom. U pitanju je Osman Bukari, fudbaler Genta koji je prethodnu sezonu igrao u Nantu kao pozajmljen igrač.

- Što se tiče desnog krila, ja mislim da ćemo sutra praviti promociju. Dolazi nam Osman Bukari, danas će biti u Beogradu. Što se tiče napadača, tu ne žurimo, bilo nam je bitno da dovedemo igrače na poziciji osmice i desnog krila, sve drugo imamo pokriveno i radićemo polako - rekao je Mrkela.

Prema pojedinim informacijama koje su mogle da se pročitaju prethodnih dana, ekipa iz Ljutice Bogdana je spremna da izdvoji 2.000.000 evra za transfer Bukarija koji je prošle godine debitovao za reprezentaciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track