NIKOLIĆ I PANTIĆ NA PREKRETNICI, MOGU LI POMOĆI ZVEZDI I PARTIZANU: Tandem se oporavio od povreda i želi da se nametne (VIDEO)
Foto: FK Crvena Zvezda, FK Partizan

druga šansa

NIKOLIĆ I PANTIĆ NA PREKRETNICI, MOGU LI POMOĆI ZVEZDI I PARTIZANU: Tandem se oporavio od povreda i želi da se nametne (VIDEO)

Fudbal -

Zajedno su u februaru operisani u Francuskoj, u Lionu

Veljko Nikolić i Danilo Pantić marljivo rade na pripremama fudbalera Crvene zvezde i Partizana. Iza obojice je težak i košmarni period, pošto su zbog povreda morali da propuste drugi deo prošle sezone.

Veljko Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Obojica su u isto vreme operisani, u februaru na klinici u Lionu, čak su i nekoliko dana proveli zajedno na oporavku posle hirurškog zahvata. Sada su rešeni da krenu iz početka i nametnu se trenerima Dejanu Stankoviću i Iliji Stolici.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Veljko Nikolić (22) imao je velikih problema sa zglobom. Tokom zimskih priprema u Turskoj ustanovljeno je da mora na operaciju. Sada se vratio i biće pojačanje za Zvezdu.

- Povredu sam zaradio prošlog leta na pripremama u Austriji, dobio sam udarac. Mislio sam da nije ništa strašno, međutim bivalo je sve gore i gore. Na kraju sam morao pod nož. Svašta mi se motalo po glavi tada. Kako ću se vratiti i da li će sve proći kako treba. Imao sam veliki strah, ali pričao sam sa mnogo ljudi, trenera i psihologa. Oni su mi rekli da je to sve normalno i da nemam čega da se plašim, kao i da su mnogi fudbaleri to prošli - rekao je Veljko Nikolić.

Danilo Pantić
foto: www.partizan.rs

Danilo Pantić (25) se povredio na pripremama u Turskoj prošle zime. Stradali su mu ukršteni ligamenti. Operisan je i četiri meseca je bio na specijalnom programu oporavka.

- Drago mi je da sam se priključio saigračima u Sloveniji. Dosad sam radio sam, u teretani, po ceo dan. Ovo je prijatno osveženje za mene, sve ide po planu. Ono najteže je prošlo, nadam se da ću uskoro biti spreman. Nisam razmišljao mnogo o fudbalu posle operacije, bio je to najgori period. Ne smem da žurim, radio sam testove, sve je kako treba. Normalno je da je bilo straha, ali verujem ljudima oko mene - poručio je Pantić.

Prijateljska

Zvezda protiv Domžala

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak će igrati protiv Domžala, drugi meč tokom priprema u Sloveniji, posle pobede nad ekipom Bravo (2:1). Partizan drugu utakmicu na pripremama u Sloveniji igra 28. juna protiv slovačkog Spartaka iz Trnave.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track