Pusti Škotsku, šta ćemo s Belgijom?!

Orlovi već na mukama

Pusti Škotsku, šta ćemo s Belgijom?!

Fudbal -
Fudbaleri Srbije u subotu igraju u Glazgovu, ali više misle o opasnim Belgijancima

Prvi favorit!Iako prvi meč kvalifikacija za SP igraju u Škotskoj, reprezentativci Srbije u fudbalu Milan Biševac, Zoran Tošić i Miloš Ninković više misle o Belgiji. Jednoglasni su u oceni da su Belgijanci najopasniji u našoj grupi i da imaju tim koji treba maksimalno poštovati.- Belgijanci imaju izuzetno jaku ekipu, čak možda i najjaču u poslednjih nekoliko godina. Njihovi igraču su izuzetno kvalitetni, a najbolji primer je da nastupaju za odlične klubove. Oni su najveći favoriti, tu su i Hrvati, koji su već duži vremenski period u samom vrhu, ali mi se nikoga ne plašimo. Treba da verujemo u sebe i da imamo veliko samopouzdanje - kazao je Biševac.Vezista CSKA iz Moskve Tošić dodao je da reprezentaciji Srbije odgovaraju selekcije koje dolaze sa Ostrva.- Imamo dosta iskustva u igrama protiv reprezentacija koje gaje sličan stil igre. Imali smo dobre rezultate sa reprezentacijom Severne Irske. Dobro smo igrali i u poslednjoj proveri protiv Republike Irske. Mislim da znamo šta možemo da očekujemo od njih i, što je još bitnije, znamo na koji način treba da igramo i stignemo do pozitivnog rezultata. Nema nikakvih nepoznanica - rekao je Tošić.

Biće više golovaZoran Tošić veruje da će „orlovi“ ubrzo rešiti problem slabe realizacije.- Posedujemo kvalitet i talenat, a imamo i dosta momaka koji mogu da završavaju akcije. Potrebni su nam samo mirnoća i samopouzdanje u završnom delu igre. Siguran sam da će, sada kada kreću kvalifikacije, sve biti na ozbiljnijem i višem nivou - uveren je Tošić.

Samo da pobedimoPrvotimac Liona Milan Biševac smatra da je najvažnije da sa pobedom krenu u kvalifikacijama.- Bitno je da startujemo dobrim rezultatom, jer ta pobeda može dosta da nam znači u nastavku takmičenja. Neće biti lako u Glazgovu, ali verujemo u sebe - poručio je Biševac.

Ninković veruje u SrbijuFudbaler Dinama iz Kijeva Miloš Ninković ističe da plasman u kvalifikacijama zavisi isključivo od njih samih i veruje da Srbija može da napravi dobar rezultat u Grupi A.- Imamo dosta iskustva, ali to ništa ne treba da znači. Zavisiće sve od nas ako budemo uspeli da nametnemo naš stil igre. Ako budemo igrali kako oni budu hteli, to će biti potpuno pogrešno. Naglasio bih da sve zavisi od nas - optimista je Ninković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track