UEFA ZOVE KRIMINALNOG SRPSKOG SUDIJU?! Dan nakon što su ga navijači ŽESTOKO ISPROZIVALI dobio poverenje za evropsku utakmicu
Foto: Starsport

KAKO TO?

UEFA ZOVE KRIMINALNOG SRPSKOG SUDIJU?! Dan nakon što su ga navijači ŽESTOKO ISPROZIVALI dobio poverenje za evropsku utakmicu

Fudbal -

Srpski sudija, Novak Simović, dobio je poverenje od strane UEFA da bude glavni sudija na utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija.

Samo dan nakon što je sudio na utakmici trećeg kola Mozzart bet Super lige Srbije između Vojvodina i Spartaka, objavljeno je da će arbitar uz pomoć

Kriminalno suđenje Nikole Đorovića, Miloša Simovića i Stanka Ostraćanina deliti pravdu na utakmici drugog kola kvalifikacija između Konjaspora i BATE Borisova.

Zanimljivo je da UEFA veruje Simoviću, a da on u Srbiji dobija negativne komentare nezadovoljnih navijača.

Simović je nakon asistencije iz VAR sobe poništio gol Novosađanima, a navijači, ali i igrači drugoplasirane ekipe domaćeg prvenstva, u nekoliko situacija su tražili jedanaesterac koji nisu dobili.

Tokom meča su mogli da se čuju zvižduci upućeni Simoviću, a nakon istog su nalozi Vojvodine na društvenim mrežama preplavljeni porukama nezadovoljnih navijača koji su ubeđeni da je njihov tim pokraden. Neki od njih su čak koristili izraz "kriminalno suđenje", dok ima i onih koji su tražili da se klub oglasi saopštenjem.

U svakom slučaju, utakmica u Turskoj igraće se u četvrtak od 20. časova, a poverenje od UEFA dobio je i Miloš Milanović, koji će sa Milanom Šutulovićem, Čedomirom Andrejićem i Markom Ivkovićem suditi na utakmici AIK - Vorskla Poltava.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track