UPRAVA PARTIZANA RASPRAVLJA O SMENI STOLICE: Crno-beli uskoro rešavaju KLJUČNO PITANJE! Evo kada će biti poznata sudbina trenera
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

kurir saznaje

UPRAVA PARTIZANA RASPRAVLJA O SMENI STOLICE: Crno-beli uskoro rešavaju KLJUČNO PITANJE! Evo kada će biti poznata sudbina trenera

Fudbal -

Sednica Upravnog odbora Partizana, biće održana u ponedeljak u ranim popodnevnim satima, potvrđeno je Kuriru iz vrha kluba iz Humske ulice. Glavna tema sastanka biće smena trenera Ilije Stolice!

Članovi Upravnog odbora Partizana su: predsednik Milorad Vučelić, Zoran Rajić, Mladen Mijatović, Dragan Trailović, Milan Obućina, Vladimir Đukić, Goran Pandurović i Veljko Mihailović, a sednici će prisustvovati i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Partizan je katastrofalno započeo novu sezonu, a u prva četiri kola prvenstva Srbije ostvarena je samo jedna pobeda na gostovanju u Ivanjici protiv Javora, na startu šampionata. Crno-beli su potom igrali nerešeno sa Radničkim u Nišu, gde su jedva iščupali bod, a potom nisu uspeli kao domaćini da pobede TSC, jer je utakmica završena bez golova.

Žuč koja je prelila čašu svakako je bilo gostovanje u Novom Pazaru u petak, kada je Partizan doživeo debakl i izgubio od "fenjeraša", za koga je pobedonosni gol postigao Mijić iz penala. Ono što je navijače crno-belih još više ražestilo od poraza, bila je totalna nemoć i očajno izdanje izabranika Ilije Stolice. Otuda i apel navijača da se preduzmu hitne mere, kao i da legende kluba preuzmu glavnu ulogu u Partizanu.

Pre utakmice u Novom Pazaru, ostavku je podneo sportski direktor Partizana Ivica Iliev, a u ponedeljak će biti poznata i dalja sudbina trenera Ilije Stolice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track