SRBIN PRVI KANDIDAT DA ZAMENI RONALDA U JUNAJTEDU: Portugalac je na izlaznim vratima, visoki napadač na prekretnici
Foto: EPA

nešto se dešava

SRBIN PRVI KANDIDAT DA ZAMENI RONALDA U JUNAJTEDU: Portugalac je na izlaznim vratima, visoki napadač na prekretnici

Fudbal -

Saša Kalajdžić mogao bi ovog leta da postane fudbaler Mančester junajteda. Srbin sa austrijskim pasošem skautiran je od strane predstavnika kluba sa Old Traforda.

Saša Kalajdžić
foto: EPA

Mogući transfer zavisi od Kristijana Ronalda. Ukoliko Portugalac i dalje nastavi da se joguni, odnosno insistira na jednogodišnjoj pozajmici u neki od klubova koji igraju Ligu šampiona, kako bi oborio rekord po broju golova, Saša Kalajdžić mogao bi da se okuša u Premijer ligi.

Napadač Štutgarta skrenuo je pažnju na sebe prošle sezone, sjajnim partijama i golovima u dresu "švaba". Pored Mančester junajteda pratio ga je i Bajern. Centarfor visok tačno dva metra i rođen u Beču pre 25 godina, trenutno je na bolovanju, pošto mu je konstatovana korona.

Nekadašnji fudbaler Bajerna i Mančester junajteda, srpski zet Bastijan Švajnštajger, skeptik je povodom odlaska Saše Kalajdžića na Old Traford.

- Imam visoko mišljenje o Kalajdžiću, ali nije se još razvio do kraja. Sada bi trebalo da pređe na naredni nivo ali, iz mog iskustva, možda bi taj skok bio preveliki - poručio je Švajnštajger.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track