POZNATI FUDBALER PROPUSTIO SOPSTVENO VENČANJE: Poslao brata da ga zameni!
Foto: Tviter

fudbal iznad svega

POZNATI FUDBALER PROPUSTIO SOPSTVENO VENČANJE: Poslao brata da ga zameni!

Fudbal -

Napadač prvaka Švedske Malmea Mohamed Buja Turaj, propustio je sopstveno venčanje nakon što je klub zatražio da se ranije pridruži ekipi! 27-godišnjak je potpisao za švedski tim nakon što je igrao u kineskoj Superligi za Hebej Čajna Forčun i Henan Songšan Longmen.

Transfer je najavio Malme 22. jula, nakon što je Turaj stigao u Švedsku. Ali, njegova svadbena ceremonija u Sijera Leoneu navodno je održana dan ranije!

Malme je želeo da se on što pre priključi novim saigračima, a budući da nije mogao da bude na dva mesta odjednom, Turaj je morao da natera svog brata da zauzme njegovo mjesto na venčanju s njegovom djevojkom Suad Bajdoun.

Turaj je objavio tri slike sebe i svoje nove supruge na svojim kanalima društvenih medija, ali je potvrdio da su te slike snimljene pre samog događaja.

Međutim, zapravo nije bio sa svojom suprugom otkako su se zvanično venčali i nadaju se medenom mesecu kasnije ove godine.

- Venčali smo se 21. jula u Sijera Leoneu. Ali, nisam bio tamo jer me Malme zamolio da dođem ranije. Slikali smo unapred. Dakle, izgleda da sam bio tamo, ali nisam. Na samom venčanju me je morao predstavljati moj brat. Ali pokušaću da je sada dovedem u Švedsku i Malme, kako bi mogla biti blizu mene. Živeće ovde sa mnom - rekao je Turaj za uticajni švedski dnevni list "Aftonbladet".

Turaj je debitovao za Malme u kvalifikacijama za Ligu Evrope u četvrtak, ušavši u igru kao rezerva. Malme je kao domaćin pobedio prvaka Luksemburga Didelanž sa 3:0.

Turaj ima iskustvo igranja u Švedskoj, nakon što je osvojio titulu šampiona, dok je bio na pozajmicib u đurgardenu, gdje je takođe bio najbolji strelac lige

Turaj, koji ima malu ćerku iz prethodne veze, dospeo je na naslovne strane pre nekoliko godina, kada je tvrdio da je povreda koju je zadobio na međunarodnoj utakmici rezultat crne magije nakon osvajanja "Zlatne kopačke"

- Domaći lekar mi je rekao da je uzrok povrede nožnog prsta to što sam stao na duhovni predmet u kampu Leone Stars, koji mi je tamo stavila osoba koja je želela da dobijem elefantijazu i time uništim svoju karijeru. Nadalje mi je rekla da bi moja karijera završila da sam otišao u bolnicu na lečenje ili da sam upotrebio konvencionalnu medicinu da pokušam da izlečim nožni prst - pričao je za britanski javni servis Bi-Bi-Si Turaj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track