MODRICE SU OD GRUBOG SE*SA! Šokantno SUĐENJE Rajanu Gigsu zbog optužbi da je TUKAO DEVOJKU! Odbrana tvrdi: Tražila je da bude grub
Foto: Profimedia

SUĐENJE LEGENDI

MODRICE SU OD GRUBOG SE*SA! Šokantno SUĐENJE Rajanu Gigsu zbog optužbi da je TUKAO DEVOJKU! Odbrana tvrdi: Tražila je da bude grub

Fudbal -

Rajan Gigs, legendarni fudbaler Mančester sitija i reprezentacije Velsa i njegova odbrana na sudu su iznele šokantnu odbranu.

Čuvenom Velšaninu trenutno se sudi zbog optužbi da je pretukao i maltretirao bivšu devojku i da je njenoj sestri naneo telesne povrede.

Gigs, koji je čitavu karijeru igrao za "crvene đavole", navodno je Kejt Grevil maltretirao i fizički i psihički. Ona ga je optužila da ju je jednom prilikom izbacio potpuno golu iz hotelske sobe u hodnik, a 1. novembra 2020. godine on je glavom udario Kejt, nakon što je prethodno laktom u lice udario njenu mlađu sestru.

Pre nekoliko dana je počelo suđenje, a britanski "Miror" doneo je šokantne detalje.

Pomenuti izvor navodi da je odbrana Velšanina poručila da su "modrice nastale tokom grubog se*sa u kojem su oboje uživali".

Advokati su pred sudijama otkrili da je Kejt od Gigsa tražila da bude grublji i da je tako došlo do vidljivih povreda na njenom telu.

- Bile su to modrice izazvane grubim se*som u kojem su uživali. Istina je da, povremeno, dobijete modricu tokom se*sa - rekao je advokat, Kris Do.

On je pokušao da dokaže da je njegova tvrdnja istinita tako što je pomenuo poruku koju je nekadašnji fudbaler navodno dobio od Kejt.

"Miror" navodi i da je sudija potom otkrio kako je izgledala prepiska Rajana i Kejt.

Grevil je najpre tražila preko poruke tražila od Gigsa da bude grub.

- Stvarno? Plašim se da te ne povredim - poručio je Gigs i dobio sledeći odgovor:

- Želim da boli, ali ne na čudan način. Želim da me iznenadiš i šokiraš - napisala je Kejt Velšaninu.

Kejt Grevil negira da su njene povrede nastale u krevetu, dok sa druge strane, od samog starta, Rajan Gigs negira da je pretukao bivšu devojku i njenu sestru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track