UEFA DEFINITIVNO PRESUDILA: Odbijena žalba Bugara, Maltežani stižu u Humsku!
Foto: @starsport

liga konferencija

UEFA DEFINITIVNO PRESUDILA: Odbijena žalba Bugara, Maltežani stižu u Humsku!

Fudbal -

Evropska fudbalska organizacija UEFA i definitivno je odbila žalbu Levskog iz Sofije zbog revanš utakmice protiv Hamruna sa Malte koju je bugarski klub na kraju izgubio.

Bugarski tim je zahtevao da se ponovi revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija sa predstavnikom sa Malte zbog određenih nepravilnosti.

Konkretno, u pitanju je situacija kada su fudbaleri Levskog izvodili početni udarac sa centra igrališta, a pre nego što su to uradili je jedan od protivničkih fudbalera bio na njihovoj polovini i u nastavku te akcije postigao gol koji je odveo meč u produžetke.

Fudbalski klub Hamrun Spartans objavio je na društvenim mrežama saopštenje u kom ističu da je UEFA odbila žalbu Levskog iz Sofije.

"Želimo da obavestimo naše članove i navijače da je klub upravo dobio saopštenje od UEFA da je protest Levskog iz Sofije ocenjen kao neosnovan. To znači da će Hamrun Spartansi igrati meč sa Partizanom kako je originalno bilo planirano na stadionu u Beogradu 18.avgusta od 21.00 čas", navodi se u saopštenju predsednika kluba Marsela Bonićija.

Time se stalo na kraj nadama bugarskog tima da će upravo oni izaći na crtu srpskom predstavniku koji je doživeo neuspeh u kvalifikacijama za Ligu Evrope nakon poraza u dvomeču protiv AEK-a iz Larnake.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track