ČUJEŠ BRE? TERZA?! Nezadovoljni navijači videli Terzića, on ih IGNORISAO, a oni ispalili RAFAL PITANJA (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

Nezgodan susret

ČUJEŠ BRE? TERZA?! Nezadovoljni navijači videli Terzića, on ih IGNORISAO, a oni ispalili RAFAL PITANJA (VIDEO)

Fudbal -

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, imao je zanimljiv susret sa navijačima, uoči večitog derbija koji je odigran bez pobednika na stadionu u Humskoj (nije poznato da li su pristalice Zvezde ili Partizana).

Iako je prelazni rok počeo odlično, dolasci Osmana Bukarija, Kingsa Kangve, Aleksandra Pešića i Stefana Mitrovića ocenjeni su kao pun pogodak, sama završnica istog nije odrađena po meri navijača.

Zvezdan Terzić
foto: FK Crvena zvezda

Milan Pavkov i Ohi Omoijuanfo su napustili klub, a za poziciju centarfora je doveden Kalifa Kulibali (31) koji je prošle sezone na 21 utakmici postigao pet golova za Nant u francuskoj Ligi 1.

Posebno nezadovoljstvo može da se primeti zbog odlaska Ohija nakon, tek nešto više od pola sezone u klubu, ali i zbog nedostatka rešenja na desnom beku.

Pojedini navijači su pre 168. večitog derbija bili ispred stadiona Rajko Mitić, odakle su ispratili svoje igrače na stadion u Humskoj.

Dok je autobus čekao fudbalere crveno-belih, Terzić je šetao ispred njega kada su mu se obratili navijači. Nije poznato da li se radi o navijačima Zvezde ili ne:

- Terza, gde je Ohi, Terza?

- Vrati Ohija!

- Dajte desnog beka, Terza!

- Čuješ bre? Terza?!

Reakcija generalnog direktora je izostala, on je nastavio da šeta ispred svlačionice, a na snimku može da se vidi i da je razmenio nekoliko reči sa Goranom Negićem, dugogodišnjim sekretarom stručnog štaba Zvezde.

Kada je reč o poziciji koja u Ljutice Bogdana postaje gotovo kontroverzna, u derbiju je desnog beka od prvog minuta pokrivao još jednom Strahinja Eraković, iako je novi šef stručnog štaba Miloš Milojević nakon prve utakmice protiv Javora poručio da će mladi defanzivac igrati na poziciji štopera.

Sportski direktor, Mitar Mrkela, krajem jula je nedvosmisleno poručio novinarima: Imamo desnog beka koji se zove Marko Gobeljić.

Međutim, jasno je svima da Gobeljić nije pouzdano rešenje na toj poziciji, a čak i da su postojale nedoumice, otklonio ih je Milojević stavljanjem Erakovića na bok, svestan da to može da bude samo štetno za razvoj i karijeru supertalentovanog štopera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track