OVI NAŠI MITROVIĆI SU VAM KAO TOPALOVIĆI, IMAMO IH KOLIKO HOĆEŠ: Raspoloženi Piksi provaljivao, setio se Maratonaca (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

selektore, care

OVI NAŠI MITROVIĆI SU VAM KAO TOPALOVIĆI, IMAMO IH KOLIKO HOĆEŠ: Raspoloženi Piksi provaljivao, setio se Maratonaca (VIDEO)

Fudbal -

Dragan Stojković Piksi dobro je bio raspoložen na današnjoj konferenciji pred utakmicu protiv Švedske. Sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Dragan Stojković Piksi
foto: FSS

Selektor srpskih fudbalera Dragan Stojković zbijao je šale i toliko dobro nasmejao okupljene novinare, da su se neki od njih držali za stomak od smeha. Provala, do provale, rekli bismo.

Posebno je bilo zanimljivo kada je Dragan Stojković govorio o dvojici naših reprezentativaca koji imaju isto ime i prezime. Radi se o Stefanu Mitroviću, defanzivcu Hetafea i njegovom imenjaku i prezimenjaku, znatno mlađem fudbaleru Crvene zvezde.

Maratonci trče počasni krug
foto: Printskrin

Tada ih je poredio sa junacima iz kultnog srpskog filma "Maratonci trče počasni krug" reditelja Slobodana Šijana i scenariste Dušana Kovačevića. Naime, pored mrtvog Pantelije, u filmu se još pojavljuju Maksimilijan, Aksentije, Milutin, Laki i Mirko Topalović.

Stefan Mitrović
foto: FSS

Mislio je srpski selektor i na Aleksandra Mitrovića, napadača Fulama i najboljeg strelca reprezentacije.

Stefan Mitrović
foto: Starsport

- Što se Stefana Mitrovića tiče... Ovog mlađeg, jer imamo Stefana Mitrovića starijeg. Ovi naši Mitrovići su vam kao Topalovići. (smeh) Imamo ih koliko hoćete. Tako da moram da naglasim, ovaj mlađi - rekao je Dragan Stojković i nastavio:

- Oni sigurno nisu došli ovde da bi se slikali. To su lepi i zgodni momci, ali došli su ovde da upišu debi za reprezentaciju Srbije.

Aleksandar Mitrović, Srbija
foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra uveče od 20.45 igra utakmicu protiv Švedske u petom kolu Lige nacija, a publiku će činiti dečaci i devojčice do 14 godina. Tri dana kasnije, 27. septembra Srbija u Oslu gostuje selekciji Norveške, čime se zatvara grupna faza ovog takmičenja.

Kurir sport

Bonus video:

00:21

Piksi otkrio trofej Svetskog kupa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track