Mihajlović: Normalno je da smo u strahu

Utisci posle Glazgova

Mihajlović: Normalno je da smo u strahu

Fudbal -
Imamo za čim da žalimo, ali je i naš rival propustio neke izgledne prilike, rekao je Mihajlović posle utakmice u Glazgovu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je posle današnjeg remija bez golova sa Škotskom u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da žali za pobedom, ali i da je protivnik imao izgledne prilike za pogodak.

"Nadao sam se da ćemo da pobedimo, ali dobar je i nerešen rezultat kad to nismo uspeli. Bilo je i pozitivnih i negativnih stvari u našoj igri. Imamo za čim da žalimo, ali je i naš rival propustio neke izgledne prilike", rekao je Mihajlović posle utakmice u Glazgovu, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je kazao da je nezadovoljan što su direktne greške njegovih fudbalera stvarale šanse protivničkoj ekipi.

"Nezadovoljan sam što su naše direktne greške uzrokovale da nas škotski fudbaleri ugroze. Kada se sve sabere, mogu da budem zadovoljan rezultatom. Ima dosta toga što ćemo sugerisati igračima, a posebno je bilo primetno da sporo prenosimo loptu iz veznog reda do napada", kazao je selektor "orlova".

Mihajlović je istakao da je primetio strah među reprezentativcima Srbije, ali je istakao da je to normalno pošto je prva utakmica u kvalifikacijama.

"Primetio sam i strah među igračima, ali je prva utakmica kvalifikacija i sve je to normalno. Svesno ulazimo u rizik, igramo s mladim igračima kako bismo stvorili tim za budućnost", istakao je Mihajlović.

Selektor fudbalske reprezentacije Škotske Kreg Levin rekao je da je razočaran, jer je njegova ekipa propustila priliku da pobedi.

"Razočaran sam jer nismo pobedili. Stovorili smo dovoljno prilika, ali nažalost nismo ih iskoristili. Možda je trebalo ranije da napravim izmene, ali nikad se ne zna. Nismo priželjkivali ovakav rezultata, ali ne mislim da je katastrofa", rekao je Levin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track