IKER KASILJAS I ŠAKIRA U VEZI? Slavni golman se oglasio o temi koja drma Španiju
Foto: EPA/ALI HAIDER, AP Photo/Daniel Cole

NEVEROVATNO

IKER KASILJAS I ŠAKIRA U VEZI? Slavni golman se oglasio o temi koja drma Španiju

Fudbal -

Legendarni španski golman Iker Kasiljas i pevačica Šakira glavna su tema u španskim medijima.

Nekoliko ozbiljnih medija objavilo je kako se legenda Reala i Kolumbijka koja je nedavno izašla iz braka sa fudbalerom Barselone Đerarom Pikeom u vezi!

Iker Kasiljas, Šakira
foto: Screenshot

Šakira i španski reprezentativac Đerar Pike (35) potvrdili su da se rastaju 4. juna 2022., nakon 12 godina veze. Od tada su njih dvoje pokušavali postići dogovor oko uslova razvoda, ali, za sada, bez uspeha.

Iker Kasiljas razveo se od novinarke Sare Karbonero u martu 2021. godine. Glasine o bliskoj vezi sa Šakirom pojavile su se i pre nego je Pike bio partner slavne pevačice.

Iker Kasiljas, Šakira
foto: Screenshot

Ipak, Iker Kasiljas oštro je demantovao informacije koje su se nedavno pojavile u španskim medijima, objavivši na Instagramu nekoliko snimaka s vestima koje su se pojavile o navodnoj vezi sa Šakirom.

Bivši golman dodao je uvredljiv izraz na španskom kako bi pokazao svoje ogorčenje ovim glasinama, navodi Marka.

Iker Kasiljas, Šakira
foto: Screenshot

Iker Kasiljas i Sara Karbonero imaju dvoje dece i u braku su pet godina. Šakira i Đerar Pike nisu zakonski venčani, ali imaju dvoje dece: Sašu (7 godina) i Milana (9 godina).

Glasine o navodnoj vezi Kasiljasa i Šakire su još čudnije ako uzmemo u obzir da se pre samo mesec dana Iker dovodio u vezu s Marijom Hose Kamačo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track