"U SVLAČIONICI JE BIO MUK" Vlahović ponovo zatresao mrežu, ali Alegri opet ima ZAMERKE!
Foto: EPA/Paolo Magni, AP/Fabio Ferrari

analiza

"U SVLAČIONICI JE BIO MUK" Vlahović ponovo zatresao mrežu, ali Alegri opet ima ZAMERKE!

Fudbal -

Trener Juventusa Masimilijano Alegri posle pobede nad Makabi Haifom (3:1) u Ligi šampiona prokomentarisao je partiju srpskog napadača Dušana Vlahovića.

Juventus je konačno uspeo da veže dve pobede, nakon Bolonje (3:0) savladali su na svom terenu i Makabi u Ligi šampiona, a na oba meča u listu strelaca upisao se srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Međutim, Alegri ni ovaj put nije bio potpuno zadovoljan igrom Srbina.

"Vlahović se dobro snašao, tehnički gledano odigrao je najbolji meč, ali morao je da postigne više golova. Ne može iz četiri gol-šanse da da samo jedan", rekao je Italijan.

Fudbaleri Juventusa imali su prednost od 2:0 i delovalo je da će rutinski odraditi posao, međutim, Makabi je smanjio na 2:1 i propustio nekoliko sjajnih prilika u finišu meča. Malo je nedostajalo da prokockaju prednost. Srećom po Juventus, Rabio je kaznio promašaje Makabija i overio prvi trijumf svog tima u Ligi šampiona.

"Imali smo sreće. Kada se završila utakmica u svlačionici je bio muk. Vladala je tišina koja je sve rekla. Momci su shvatili da su previše rizikovali u poslednjih četvrt sata" otkrio je Alegri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track