SRBIN GLEDAO GATUZOVO DIVLJANJE: Prgavi Italijan besan KRENUO PREMA FUDBALERU! Na sreću stradao je samo frižider (VIDEO)
Foto: EPA/Jesus Diges

HAOS

SRBIN GLEDAO GATUZOVO DIVLJANJE: Prgavi Italijan besan KRENUO PREMA FUDBALERU! Na sreću stradao je samo frižider (VIDEO)

Fudbal -

Nije se promenio baš ni malo, kakav je bio kao fudbaler, Đenaro Gatuzo je takav i sada kao trener.

Čuveni italijanski fudbaler poznat po vrelom temperamentu i prgavoj naravi, od leta vodi Valensiju, a na poslednjoj utakmici je imao ozbiljan izliv besa zbog igrača svoje ekipe.

Valensija je kao gost pobedila Osasunu rezultatom 2:1 u 8. kolu La Lige, a pri rezultatu 2:0, Muktar Dijakabi, defanzivac koji je postigao drugi gol dobio je crveni karton i to nakon što je izmenjen.

Prvo je u 84. minutu dobio žuti karton, zatim je Gatuzo dva minuta kasnije napravio promeni i fudbalera iz Gvineje poslao na klupu, a on je u 91. minutu zbog dobacivanja sudiji zaradio drugi žuti karton.

Gatuzo je potpuno pobesneo, okrenuo se prema fudbaleru i krenuo prema njemu, a možda je i sreća što je ispred njega bio frižider, pa Dijakabi nije "stradao".

- On mora da poštuje sudijsku odluku, a crveni karton na klupi je nešto što moramo da izbegavamo. Dijakabi nam je već nedostajao u igri, jer sam morao da ga zamenim, a sada smo ga izgubili i za narednu utakmicu - poručio je nekadašnji vezista Milana.

Utakmica je, inače, od starta imala zanimljiv tok.

Gatuzo je i sam dobio žuti karton, neposredno nakon što je njegov tim u prvom poluvremenu došao u prednost golom Džastina Klajverta. U nastavku Avila nije iskoristio jedanaesterac za Osasunu, a Kavani za Valensiju.

Osasuna je od 69. minuta igrala sa igračem manje pošto je Garsija dobio crveni karton, a meč je završila sa dva igrača manje jer je Penja u 96. minutu takođe isključen.

Pogodak za domaćina je postigao srpski fudbaler Darko Brašanac koji je u igru ušao u 72. minutu.

Posle osam utakmica Valensija je peta sa 13 bodova, dok je Osasuna na osmoj poziciji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track