POTRESNO! SVE MI JE GORE, IDEM KA KRAJU, NIJE MI DO FUDBALA! Legendarni Ćiro Blažević nas rastužio: Ne mogu da vas lažem...
Foto: Printskrin/JUtjub

podrška prijatelju

POTRESNO! SVE MI JE GORE, IDEM KA KRAJU, NIJE MI DO FUDBALA! Legendarni Ćiro Blažević nas rastužio: Ne mogu da vas lažem...

Fudbal -

Velikan fudbala i jedno od najvećih trenerskih imena u regionu Miroslav Ćiro Blažević nije dobro. Vitalni 87-ogodišnji stručnjak kao lav se bori protiv opake bolesti.

Ćiro Blažević
foto: Printskrin/JUtjub

Kurir je kao i pre nekoliko nedelja stupio u kontakt sa Ćirom, međutim, sa druge strane telefonske žice dočekalo nas je neprijatno iznenađenje. Umesto veselih dosetki i šala, sačekao nas je tužni glas, sa onim poznatim:

- Izvolite!

Predstavili smo se uljudno, Ćiro nas je prepoznao. Kako to i dolikuje, pitali smo starog prijatelja kako je sa zdravljem. Temom kojom poslednjih godina započinjemo svaki naš razgovor. Hteli smo da napravimo intervju vezan za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru, vezano za reprezentacije Hrvatske i Srbije, o kojima je Miroslav Blažević ranije rado pričao.

Miroslav Blažević, Ćiro Blažević
foto: Printskrin

Ćiro je malo sačekao, a onda rekao ono čega smo se plašili i čemu se nismo nadali.

- Sine, još sam gore nego ranije. Idem ka kraju, ne mogu lagati. Da sam dobro, kad nisam. Jetra mi je puna metastaza, nije mi do fudbala - tužno je rekao Ćiro.

Dalje nismo pokušavali da zapodenemo razgovor. Poželeli smo starom prijatelju i velikom sportskom radniku bolje dane i ozdravljenje. Uputili reči podrške i izrazili nadu da će naš Ćiro biti bolje.

Miroslav Blažević
foto: Kurir Štampano

Drži se legendo! Ne daj se! Srbi i Srbija žele ti sve najbolje. Moraš da dobiješ i ovu bitku, najvažniju u životu. Možeš ti to, retko si gubio. Nemoj sada da poklekneš.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track