JOKSIMOVIĆ: Deca iz omladinske škole temelj uspeha Radničkog
Foto: www.fkradnicki.com

Pohod na plej-of

JOKSIMOVIĆ: Deca iz omladinske škole temelj uspeha Radničkog

Fudbal -

Mnogo vremena i rada pridajemo našoj deci iz kluba, omladinska škola je temelj svake fudbalske kuće i želimo da što više domaćih igrača uskoro zaigra i u seniorskom timu, izjavio je trener Radničkog iz Kragujevca Dejan Joksimović.

Kragujevčani su prvi deo sezone u Superligi završili na osmom mestu, a pohod na plej-of tokom proleća planiraju sa novim talentima iz omladinske škole.

U prijateljskoj utakmici protiv Kolubare (3:0) čak osam omladinaca zaigralo je za prvi tim, od ranije su sa prvim timom Vladimir Tomović, Nikola Milić i Đorđe Jovanović, a njima su se sada priključili i Luka Milojević, Aleksandar Jovanović i Lazar Miletić.

"Kombinacija iskustva i mladosti, pojačanja i domaćih igrača jeste recept kako uspešno fukcionišemo i kako ćemo, nadam se, izboriti plej-of Superlige", dodao je Joksimović.

Omladinci Radničkog koje vodi trener Miloš Simić trećeplasirani su na polusezoni, odmah iza Partizana i Crvene zvezde, dok su sve ostale selekcije, od kadeta do petlića, prve na tabeli u svom rangu takmičenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track