SRPSKI FUDBALERI SE SLIKALI SA AMBASADOROM AMERIKE HILOM: Uručili mu poklon, crveni dres Srbije sa brojem 10
Foto: Printskrin/Tviter

rešavali vize

SRPSKI FUDBALERI SE SLIKALI SA AMBASADOROM AMERIKE HILOM: Uručili mu poklon, crveni dres Srbije sa brojem 10

Fudbal -

Američka ambasada na čelu sa ambasadorom Kristoferom Hilom poželela je dobrodošlicu srpskim fudbalskim reprezentativcima.

Kristofer Hil, reprezentacija, FSS
foto: Printskrin/Tviter

Fudbaleri Srbije nedavno su boravili u ambasadi SAD u Beogradu, kako bi završili vize za odlazak na prijateljsku utakmicu, koja će protiv izabrane selekcije Amerike biti igrana u Los Anđelesu, 26. januara u 4.00 časa po srpskom vremenu.

Tom prilikom delegacija FSS i fudbaleri sreli su se sa ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom, kojem su poklonili crveni dres Orlova sa brojem 10. Njemu je poklon uručio Ljubinko Drulović, pomoćnik u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića.

Kristofer Hil pozirao je sa srpskim fudbalerima, pomoćnim trenerima i ostalim članovima delegacije, a ambasada Amerike podelila je fotografiju na društvennim mrežama uz objašnjenje i smajli koji namiguje:

- Ambasador Hil, poželeo je dobrodošlicu srpskim fudbalerima koji putuju u Ameriku na prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom SAD 26. januara. Budite uspešni, ali ne previše.

Selektor Dragan Stojković Piksi za ovu utakmicu računa na 14 fudbalera iz Superlige i to igrače koji ne igraju za Crvenu zvezdu i Partizan, pošto "večiti rivali" nisu bili spremni da svoje momke puste u Ameriku, jer utakmica sa SAD ne ulazi u zvanični kalendar FIFA.

Na spisku iz Superlige su Dragan Rosić (Radnički Niš), Nemanja Stojić (TSC), Nemanja Petrović (TSC), Filip Damjanović (Voždovac), Marko Mijailović (Voždovac), Mirko Topić (Vojvodina), Miloš Pantović (Voždovac), Vladimir Lučić (Čukarički), Luka Ilić (TSC), Luka Bijelović (Spartak), Marko Ivezić (Voždovac), Veljko Simić (Vojvodina), Nikola Petković (Čukarički) i Nikola Štulić (Radnički Niš).

Iz Amerike i Kanade u Los Anđelesu će se ekipi priključiti napadač Dejan Joveljić (LA Galaksi), golman Ðorđe Petrović (Nju Ingland) i defanzivac Ranko Veselinović (Vankuver).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track