OSTAO BEZ MAJKE, RADIO SVAŠTA, A ONDA JE NA ĐUBRIŠTU NAŠAO KOPAČKE! Osimena sada traži CEO SVET, a iza sebe ima neverovatnu priču!
Foto: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

neverovatna priča

OSTAO BEZ MAJKE, RADIO SVAŠTA, A ONDA JE NA ĐUBRIŠTU NAŠAO KOPAČKE! Osimena sada traži CEO SVET, a iza sebe ima neverovatnu priču!

Fudbal -

Crveni đavoli su poslednji put titulu u Premijer ligi osvojili u sezoni 2012/13, a kako bi Mančester ponovo bio konkurent za osvajanje šampionske titule velikanu sa Old Traforda potreban je jedan vrhunski napadač.

Tim Erika ten Haga već duže vreme kuburi sa pravim napadačima, pa su čelnici Mančestera odlučili da na leto izdvoje veliku sumu novca za golgetera, a mediji sa ostrva prenose da je najbolje rešenje za Junajted špic Napolija, Viktor Osimen, pa će Englezi u Napulj poslati ponudu od neverovatnih 120 miliona evra.

Ipak, malo ljudi zna za tešku priču ovog momka iz Nigerije. Viktor je kao mali ostao bez majke, rastao je uz oca i brata, i radio je razne poslove kako bi zaradio novac i pomogao svojima.

Viktor Osimen
foto: Franco Romano / Alamy / Alamy / Profimedia

Poslove nije birao, i tako je bilo sve dok jednog dana na đubrištu nije pronašao par kopački, što će se nekoliko godina kasnije ispostaviti da mu je život promenilo iz korena.

Osimen je danas spada u grupu najboljih napadača na svetu, i kako je jednom prilikom rekao, ponosan je na to što je postao.

- Bilo je jako teško kada smo ostali bez majke, a još teže kada je i otac ostao bez posla. Nismo imali dovoljno da jedemo, ali sada mogu da dam svojoj porodici sve što žele otkakos am postao profesionalac - rekao je nigerijski napadač.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track