NIŠLIJE U KRUŠEVCU! Lalatović pred Napredak: Najteže gostovanje do sada
Foto: www.crvenazvezdafk.com

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE U KRUŠEVCU! Lalatović pred Napredak: Najteže gostovanje do sada

Fudbal -

Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović izjavio je danas pred duel protiv Napretka u Super ligi Srbije da njegovu ekipu "očekuje jako teško gostovanje".

"Očekuje nas jako teško gostovanje. Prošlo kolo su izgubili od Novog Pazara iz jedne greške. Bili su bolji. Promeili su trenera i to uvek prodrma ekipu. Ovo je za sada naše najteže gostovanje", izjavio je Lalatović, a preneo klub.

Fudbaleri Radničkog gostuju sutra od 14:30 ekipi Napretka u Kruševcu u okviru 23. kola Super lige Srbije.

Radnički Niš
foto: FK Radnički

"Malo me čude ovi termini za igranje fudbalskih mečeva, radnim danima u pola tri, ali mi se tu ništa ne pitamo. Atmosfera u ekipi je jako dobra, a igrači su spremni za izazove. Ostaje žal za propuštenom pobedom u prošlom kolu. Želimo da se pokažemo u pravom svetlu i da u Niš donesemo sva tri boda", dodao je on.

Radnički je trenutno na 11. poziciji u ligi sa 22 osvojena boda, a Napredak 12. sa 19 bodova na svom kontu.

"Na nama je da u narednim teškim utakmicama pokažemo pravo lice i da nastavimo da gradimo našu igru i podižemo se na tabeli. Mi sada nemamo tim koji može da gazi sve pred sobom, ali u prva tri kola nijedan protivnik nas nije nadigrao. Naprotiv, bili smo bolji rival u svim utakmicama", zaključio je Lalatović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track