FUDBAL SE IGRA VIKENDOM, ZBOG NAVIJAČA: Oglasili se navijači Radničkog iz Kragujevca, najavili BOJKOT!
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

FUDBAL SE IGRA VIKENDOM, ZBOG NAVIJAČA: Oglasili se navijači Radničkog iz Kragujevca, najavili BOJKOT!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Kragujevca odigrali su utakmicu 23. kola Superlige Srbije u sablasnoj atmosferi na stadionu u Humskoj.

Pored lošeg vremena, velike krize Partizana, jedan od razloga za bukvalno prazan stadion je i pomeranje termina sa nedelje na ponedeljak.

Takvo pomeranje termina prokomentarisali su i navijači Radničkog 1923 koji tokom radnog dana nisu mogli da dođu u Beograd da bodre svoj tim.

"Fudbal je sport koji okuplja različite ljude, generacije, slojeve i više je od same igre i trčanja za loptom. Navijači širom sveta preživljavaju radnu nedelju i čekaju vikend da idu na stadion, da 'cepaju glasne žice', popiju neko pivo i bodre klub. u Srbiji se u većini slučajeva igra svim danima osim vikenda, zbog toga će navijačka grupa 'Crveni đavoli' početi da sa bojkotom! Fudbal se igra vikendom, igra se zbog navijača", navodi se u njihovom saopštenju.

Kada su u pitanju navijači crno-belih, poznato je da već neko vreme organizuju protestte I da su nezadovoljni stanjem u klubu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track