TO NIJE BILA MOJA ODLUKA! Nedović objasnio zašto večeras ne igra za Srbiju, zbog jedne stvari mu je posebno žao!
Foto: Starsport

izjava nemanje nedovića

TO NIJE BILA MOJA ODLUKA! Nedović objasnio zašto večeras ne igra za Srbiju, zbog jedne stvari mu je posebno žao!

Košarka -

Pred reprezentativcima Srbije večeras je najvažnija utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo.

Kako bi obezbedili plasman na Mundobasket, izabranici Svetislava Pešića moraće da pobede večeras Veliku Britaniju, u suprotnom ne bi valjalo, pošto onda plasman na najveću planetarnu smotru ne zavisi samo od nas.

Večeras nećemo gledati plejmejkera Nemanju Nedovića, koji je istakao da mu je jako žao što večeras neće moći da doprinese plasmanu Srbije na Mundobasket.

U razgovoru za Mozzart Sport košarkaš Crvene zvezde je rekao da to nije bila njegova odluka, već je tako odlučio selektor Svetislav Pešić.

- Bilo je jasno da mi koji igramo Evroligu nećemo moći da se odazovemo za Grčku, jer i mi i Partizan igramo svaku utakmicu kao finale zbog plasmana u plej-of, ali sam bio na raspolaganju za drugu utakmicu. Nemam fizički problem koji je mogao da me spreči da nastupim, ali rečeno mi je da nema potrebe da se forsira. Nije bila moja odluka, već odluka selektora. Tako je bilo i u prethodnom prozoru. Svestan sam da je delikatna situacija, da se igra utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo i siguran sam da će momci to da izguraju, ali eto, krivo mi je što i ja ne mogu da pomognem u tom plasmanu - podvukao je Nedović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track