FRANCUSKA SE TRESE ZBOG OVOGA! Potpuno RASULO u Parizu - zbog jednog gesta PSŽ-a, Mbape je EKSPLODIRAO od BESA - HITNO se oglasio!
Foto: Live Media/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

rasulo

FRANCUSKA SE TRESE ZBOG OVOGA! Potpuno RASULO u Parizu - zbog jednog gesta PSŽ-a, Mbape je EKSPLODIRAO od BESA - HITNO se oglasio!

Fudbal -

Nakon što je PSŽ na društvenim mrežama objavio promotivni video za nove sezonske ulaznice, oglasio se Kilijan Mbape, i izrazio veliko nezadovoljstvo zbog jednog detalja.

Naime, francuski as je izjavio da on lično nikome nije dao dozvolu da se njegov lik nađe na videu.

Mbape se već inače godinama unazad svim silama bori da zaštiti svoj imidž i prava na njegov lik, a jednom prilikom je čak odbio da se grupno fotografiše sa saigračima iz reprezentacije.

- Upravo sam gledao kampanju za obnovu sezonskih za sezonu 23/24. Ni u jednom trenutku nisam obavešten o sadržaju intervjua sa sagovornikom. Izgledalo je kao osnovni intervju na klupskom marketinškom danu. Ne slažem se sa ovim postavljenim snimkom. Zato se borim za prava pojedinaca za imidž i sliku. PSŽ je veliki klub kao porodica, ali svakako nije Kilijan Sen Žermen - napisao je francuski fudbaler na Instagramu.

Kilijan Mbape
foto: Printscreen/Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track