ŽESTOK UDAR NA NAJBOLJEG SRPSKOG SUDIJU! OFK Beograd opleo po Srđanu Jovanoviću - Romantičari grme, o ovom saopštenju BRUJI Srbija
Foto: Nenad Kostić

SAOPŠTENJE

ŽESTOK UDAR NA NAJBOLJEG SRPSKOG SUDIJU! OFK Beograd opleo po Srđanu Jovanoviću - Romantičari grme, o ovom saopštenju BRUJI Srbija

Fudbal -

U derbiju Srpske lige Beograd, Zemun je na svom stadionu izgbubio od OFK Beograda minimalnim rezultatom, a sve oči bile su uprte u taj spektakl koji su nam priredili fudbaleri pomenutih klubova.

U spektakularnoj atmosferi, koja se ne viđa ni na utakmicama Superlige, a kamoli u nižim rangovima takmičenja, Romantičari su i pored činjenice da su više od sat vremena bili sa igračem manje, uspeli da sruše Zemunce.

Zemun, OFK Beograd
foto: Nenad Kostić

Strelac jedinog gola na meču bio je Andrija Kaluđerović u 28. minutu utakmice.

Dan nakon utakmice, klub sa Karaburme oglasio se saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti:

"OFК Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju protiv Zemuna, a milionski auditorijum je zahvaljujući direktnom prenosu video čistu i zasluženu pobedu našeg kluba, ali i ogromnu pljačku koju su neuspešno pokušali da sprovedu glavni arbitar Srđan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije FSS Dejan Filipović.

Zemun, OFK Beograd
foto: Nenad Kostić

Potpuno otvoreno i beskrupolozno su se stavili na stranu našeg rivala isključivši u 33. minutu igrača OFК Beograda zbog starta koji mnogi ne bi okarakterisali ni kao faul. Međutim Jovanović je u tom duelu video start za drugi žuti karton i naterao naš tim da sat vremena igra sa igračem manje, perfidno pomažući rivalu i u ostalom delu meča. Međutim, videlo se da se OFК Beograd vraća na stare staze slave i da je ponovo igrački moćan jer smo bez većih problema izdržali sve što nam je Jovanović u dosluhu sa Filipovićem priredio i pokazali da smo najbolji - dodaju sa Karaburme.

"Mi ćemo nastaviti našu borbu za plasman u viši rang, a pomenuti dvojac ćemo ubuduće smatrati kao neprijatelje našeg kluba i tražićemo da snose žestoke posledice zbog otvorenog pokušaja otimačine", stoji u saopštenju OFK Beograda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track