NOVE LOŽE STADIONA CRVENE ZVEZDE IZGLEDAJU KAO SVEMIRSKI BROD: Isto kao u najboljim centrima sveta, a karta košta 6.000 EVRA
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svetski

NOVE LOŽE STADIONA CRVENE ZVEZDE IZGLEDAJU KAO SVEMIRSKI BROD: Isto kao u najboljim centrima sveta, a karta košta 6.000 EVRA

Fudbal -

FK Crvena zvezda predstavila je novi projekat koji se sprovodi na stadionu “Rajko Mitić” - renovirana centralna loža.

Crvena zvezda loža, Centralna loža Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Čelnici kluba odlučili su da ponude luksuz navijačima sa dubljim džepom, po ugledu na najbolje svetske stadione. I ako je suditi po projektu, tako će i biti, već kada počne Liga šampiona, za mesec dana.

Iz Crvene zvezde su otkrili Kuriru da će ulaznica za centralnu ložu koštati 6.000 evra tokom cele sezone. Pored udobnih mesta, loža će imati i veliki restoran od 130 mesta, na 290 kvadratnih metara, gde će u pauzi utakmice zvanice moći da se posluže najboljim specijalitetima.

1 / 4 Foto: www.crvenazvezdafk.com

Iz Crvene zvezde kažu:

"Iskustvo za pamćenje u prelepom ambijentu, sa najboljim pogledom na teren, pružiće vam nezaboravan osećaj i neponovljivu atmosferu. Provedite vreme sa vašim poslovnim partnerima u ekskluzivnom restoranu na najvećem stadionu u državi i pratite majstorije naših fudbalera na domaćoj i evropskoj sceni."

Kako su nam rekli u Crvenoj zvezdi, radovi su uveliko u toku i privode se kraju. Prema zamisli generalnog direktora Zvezdana Terzića sve mora da bude gotovo do polovine septembra, kada će crveno-beli po treći put zaigrati u Ligi šampiona i u Beogradu ugostiti najbolje klubove sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track