HRVATSKI MEDIJI TVRDE: Navijači Dinama nisu ubili Mihalisa, ovaj video je DOKAZ! Pogledajte na osnovu čega to smatraju...
Foto: screenshot

njihovo mišljenje

HRVATSKI MEDIJI TVRDE: Navijači Dinama nisu ubili Mihalisa, ovaj video je DOKAZ! Pogledajte na osnovu čega to smatraju...

Fudbal -

Ko je ubio Mihalisa? Hrvatski mediji imaju teoriju po kome za taj zločin nisu odgovorni Bed blu bojsi...

Za sve je dokaz - video snimak. On u skraćenoj varijanti se pojavio pre nekoliko dana (trajanje pet minuta), dok hrvatski "Večeri list" navodi da je video do koga su oni došli deo policijskog zapisa, na kome se vidi da u sukobu nema hrvatskih navijača.

Ovaj video bi navodno mogao da bude i ključni dokaz za oslobađanje navijača Dinama.

- Sve počinje u 23.03, kada se na snimku vidi navijač u bordo majici (navodno ubica) i navijač u plavoj majici (nesrećni Mihalis), dok se sve završava u 00.49. Za to vreme kamera je pratila obojicu i u 23.08 uočeno je da su zajedno trčali posle tuče sa BBB i fanovima Panatinaikosa, te da je tu najverovatnije došlo do posekotine.

Pogledajte video od 05.00 minuta gde se vide detalji na kojima Hrvati insistiraju:

Podsećamo, Navijač AEK Mihalis Kacuris poginuo je u sukobima koji su se desili 7. avgusta ispred stadiona AEK pred duel ekipe iz Atine i zagrebačkog Dinama u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track