SKANDAL TRESE JUNAJTED - ISPLIVALI DETALJI! Totalno RASULO u svlačionici: Fudbaleri slavnog kluba se SUKOBILI nakon teškog poraza!
Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

ten hag izgubio kontrolu

SKANDAL TRESE JUNAJTED - ISPLIVALI DETALJI! Totalno RASULO u svlačionici: Fudbaleri slavnog kluba se SUKOBILI nakon teškog poraza!

Fudbal -

Očajna atmosfera vlada u Mančester junajtedu. Slavni engleski klub katastrofalno je otvorio novu sezonu. Crveni đavoli u subotu su pretrpeli već treći poraz u sezoni, pošto su na svom terenu izgubili od od Brajtona sa 1:3.

Gosti su poveli u 20. minutu golom Danija Velbeka, na 2:0 povisio Paskal Gros u 53, a do tri gola prednosti odveo ih je Žoao Pedro u 71. minutu.

Konačan rezultat postavio je Hanibal Mejbri u 73. minutu šutem sa oko 20 metara.

Junajted ima samo šest osvojenih bodova i nalazi se na poražavajućem 13. mestu na tabeli i atmosfera u timu je užasna.

Engleski mediji otkrivaju da je nakon poraza od Brajtona došlo i do incidenta u svlačionici. Navodno, prvo su se sukobili kapiten Bruno Fernandeš i Skot Mektomini. Škot je igrao od prvog minuta i nije se proslavio, pa ga je kapiten Fernandeš napao u svlačionici.

Kasnije je došlo i do svađe između Lisandra Martineza i Viktora Lindelofa.

Sitacija se ubrzo smirila, ali jasno je da su odnosi narušeni i da se Junajted nalazi u ozbiljnoj krizi pred gostovanje Bajernu u Ligi šampiona.

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track