Mihajlović i Štimac na kafi posle 21 godine

Pomirenje ili kurtoazija

Mihajlović i Štimac na kafi posle 21 godine

Fudbal -
Siniša Mihajlović i Igor Štimac "zakačili" su se još davne 1991. godine na meču poslednjeg finala Kupa Maršala Tita, a nakon toga u još nekoliko navrata upućivali su javno oštre reči jedan drugom

Siniša Mihajlović i Igor Štimac napravili su dobru uvertiru za duel fudbalera Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2014. Naime, selektori "orlova" i "kockastih" su zakopali "ratne sekire" i posle više od 20 godina konačno porazgovarali.

Njihov susret upriličen je u Varšavi na seminaru UEFA za selektore. Hrvatski mediji prenose da su Mihajlović i Štimac proveli pola sata na terasi jednog varšavskog hotela gde su razgovarali i pili kafu, a da je u njihovom društvu bio i Alen Bokšić, pomoćni trener hrvatskog tima.

Siniša Mihajlović i Igor Štimac "zakačili" su se još davne 1991. godine na meču poslednjeg finala Kupa Maršala Tita, a nakon toga u još nekoliko navrata upućivali su javno oštre reči jedan drugom.

Mihajlović je posle saznanja da će Srbija igrati sa Hrvatima u kvalifikacijama izjavio da će se, bez obzira što ne razgovara sa Štimcem rukovati sa njim uoči duela, jer kao selektor prezentuje svoju državu.

http://www.youtube.com/watch?v=WCOArChjYYQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track