"NE TREBA NA EP DA BUDEMO SAMO UČESNICI" Vlahović blista posle velikog USPEHA Orlova - njegove reči odzvanjaju Srbijom! VIDEO
Foto: Nenad Kostić

Jake reči

"NE TREBA NA EP DA BUDEMO SAMO UČESNICI" Vlahović blista posle velikog USPEHA Orlova - njegove reči odzvanjaju Srbijom! VIDEO

Fudbal -

Remizirala je danas fudbalska reprezentacija Srbije protiv Bugarske u Leskovcu, ali to je bilo dovoljno da se ostvari plasman na Evropsko prvenstvo!

Nakon meča, utiske je izneo napadač Orlova Dušan Vlahović, koji je istakao da bi ovo valjalo da pređe u naviku.

“Imamo jako kvalitetnu ekipu i sigurno smo mogli da ovo rešimo ranije. Na kraju, najbitnije je da smo se plasirali na Evropsko prvenstvo i trebalo bi, kao što je Duća Tadić rekao, da nam ovo postane navika. Imamo kvalitet, imamo dobru ekipu. Ne treba da budemo samo učesnici, nego da idemo na velika prvenstva kao ekipa koju durge reprezentacije gledaju kao dobrog i velikog rivala”, rekao je Vlahović i potom dodao:

“Potrebno nam je pre svega iskustvo. Igraš jedno prvenstvo, pa preskočiš drugo, pa igraš jedno, pa preskočiš dva. Ovo će nam dati kontunitet. Imamo mladu ekipu pre svega. Najpotrebnije nam je iskustvo. Da znamo kada treba da se zatvorimo, kada da napadnemo, sve to dolazi sa iskustvom. Imamo ozbiljnog seltektora, starije igrače koji imaju ozbijne karijere i igraju već dugo zajedno, mi se trudimo da od njih pokupimo što više”, dodao je Vlahović.

Čestitao je Vlahović Bugarskoj na sjajnoj partiji!

“Ne znam, ja sam se zagrevao. Fudbal je čudna igra i pukle su dve kontre, oni su postigli dva gola, bili su jako efikasni. Čestitam im na dobroj utakmici. Ali ja bih je što se kaže bacio u zaborav. Jesmo mi na Euru posle 24 godine, ali ja se lično ne zadovoljavam tim stvarima. Nadam se u Nemačkoj da ćemo napraviti nešto”, rekao je Vlahović.

05:43

Vlahović, Srbija

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track