"MOLIM VAS, OSLOBODITE IH" Bahar sa slikama dece u rukama uputio POTRESAN APEL Hamasu - trener Zvezde se slomio pred kamerama!
Foto: Printscreen/Instagram

emotivno

"MOLIM VAS, OSLOBODITE IH" Bahar sa slikama dece u rukama uputio POTRESAN APEL Hamasu - trener Zvezde se slomio pred kamerama!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar iskoristio je novembarsku pauzu za odigravanje mečeva reprezentacija kako bi napustio Srbiju i po prvi put od početka rata na Bliskom istoku posetio porodicu u Izraelu.

Bio je to prvi kontakt sa voljenima izraelskog stručnjaka nakon više od mesec dana, a iz Izraela se vratio sa snažnom porukom koju je poslao preko društvenih mreža.

Barak Bahar
foto: Starsport©

Barak Bahar apeluje na pripadnike Hamasa da puste decu koja su oteta kada je početkom oktobra počeo napad njihovih jedinica na teritoriju Izraela, pre nego što su se povukli u Gazu, gde su odvedeni i zarobljenici. Po rečima trenera Crvene zvezde svi taoci treba odmah da budu pušteni!

"Na dan terorističkog napada na Izrael, 7. oktobra, više od 30 dece je kidnapovano i odvedeno u Gazu. Hamas ih drži u zarobljeništvu već pet nedelja. U ime kidnapovane dece, molim vas - oslobodite ih, vratite sve taoce kući, odmah", napisao je Barak Bahar u objavi uz koju je priložio i video snimak.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track