SRBIN IZLUDEO HRVATE, PA IZJAVOM KOMŠIJE OSTAVIO U NEVERICI: Posle reči koje je izgovorio, Modrić ga tražio u svlačionici!
Foto: Hrach Khachatryan / Pixel Media / Profimedia

zanimljiva priča

SRBIN IZLUDEO HRVATE, PA IZJAVOM KOMŠIJE OSTAVIO U NEVERICI: Posle reči koje je izgovorio, Modrić ga tražio u svlačionici!

Fudbal -

Hrvatska je teškom mukom izborila plasman na Evropsko prvenstvo, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija na "Maksimiru" savladala reprezentaciju Jermenije rezultatom 1:0.

Ozbiljne glavobolje komšijama zadavao je Ognjen Čančarević, golman iz Užica koji brani za reprezentaciju Jermenije.

Srbin je blistao na golu gostiju, imao je 10 uspešnih intervencija i spasao je svoj tim ubedljivog poraza.

Posle utakmice čestitao je Hrvatima plasman na Euro.

"Čestitam Hrvatskoj na pobedi i zasluženom plasmanu na Euro. Pokušali smo da se nametnemo sa mladom ekipom bez dva standardna igrača, uspeli smo to u prvom delu meča, ali sve je presekao Budimirov gol Hrvatska je imala inicijativu tokom celog susreta, čestitam im na plasmanu", rekao je Čančarević.

Komšije je posebno oduševio svojojm izjavom o kapitenu "Vatrenih" Luki Modriću.

"Luka Modrić? On je najbolji fudbaler u istoriji sa naših prostora, nemam reči, čast i privilegija je igrati protiv njega", rekao je Ognjen i poručio da Hrvatska zaslužuje bolji stadion od Maksimira.

"ja sam iz Srbije pa sam navikao na ovakve stadione, ali da, smatram da reprezentacija koja postiže ovakve rezultate zaslužuje lep stadion".

Brojne pohvale koje je Čančarević izneo na račun Vatrenih, pre i posle utakmice, nisu promakle ni kapitenu Luki Modriću koji je nakon meča napravio jedan izuzetno lep gest.

Modrić je posle utakmice otišao u svlačionicu Jermenije, čestitao Srbinu na sjajnoj partiji i poklonio mu svoj dres.

Čančarević je karijeru započeo u Slobodi iz Užica, branio je za Radnički iz Kragujevca, OFK Beograd, Mladost iz Lučana, Radnik iz Surdulice, a od 2018. godine je član Alaškerta iz Jermenije.

Kurir sport

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track