Atletiko prati Barselonu
Foto: REUTERS

Primera

Atletiko prati Barselonu

Fudbal -
Fudbaleri madridskog Atletika pobedili su u Sevilji domaći Betis sa 4:2 u zaostaloj utakmici drugog kola španske Primere i izbili na drugo mesto na tabeli

Fudbaleri madridskog Atletika pobedili su u Sevilji domaći Betis sa 4:2 u zaostaloj utakmici drugog kola španske Primere i izbili na drugo mesto na tabeli.

Betis je dva puta vodio, ali mu to nije bilo dovoljno da dođe do bodova, a na kraju je meč završio sa dva igrača manje. Ekipa Atletika je ovim trijumfom došla na samo dva boda manje od Barselone.Domaćin je do prvog gola došao u 25. minutu preko Agre, a izjednačio je Falkao samo tri minuta kasnije. Novo vođstvo Betisu doneo je Pozuelo u 45. minutu, a potom je Falkao na početku drugog dela meča iskoristio penal.Prethodno je crveni karton zaradio igrač Betisa Danijel Perkis.Madridske Jorgandžije su veoma brzo iskoristile brojčanu prednost, pošto je rezervista Dijego Kosta u 54. minutu iskoristio nepažnju domaće odbrane.Betis posle ovoga nije uspeo da se vrati u meč, a drugi crveni karton kod domaćina dobio je Džordž Kembel u 78. minutu.

Konačan rezultat postavio je Raul Garsija u trećem minutu sudijske nadoknade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track