APENINI BRUJE! Radio na GRAĐEVINI, pa postao heroj Juventusa! Njegov otac ZAGRMEO: "Novak Đoković je INSPIRACIJA mom sinu"
Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia, AP/Antonio Calanni

poštuje srbina

APENINI BRUJE! Radio na GRAĐEVINI, pa postao heroj Juventusa! Njegov otac ZAGRMEO: "Novak Đoković je INSPIRACIJA mom sinu"

Fudbal -

Federiko Gati prošao je trnovit put do heroja Juventusa, a njegov otac Ludoviko otkrio je kako mu je inspiracija bio Novak Đoković.

Gati je na veliku scenu stigao u dresu torinske "stare dame" u koju je došao iz Frosinonea, a pre nego što je postao profesionalni fudbaler radio je na pijaci, građevini, a bavio se i proizvodnjom stakla.

Sada je Federiko Gati bio strelac gola kojim je Juventus savladao Napoli rezultatom 1:0, a njegov otac Ludoviko u razgovoru za Tutosport istakao je kako se on ugledao na najboljeg tenisera planete.

- Đokovićeva glad za pobedama, on mu se izuzetno divi. Posebno što se nikada ne zadovoljava pobedama - rekao je Ludoviko Gati, pa dodao:

- Bio je sit tog života. Radio je, igrao i spavao, ništa drugo. Nikada se nije opuštao. Stalno se borio sam sa sobom. Znao je da mora da promeni svoj život, divim mu se, uspeo je u tome. Letos ga je želelo nekoliko klubova iz Engleske, uvek sam mislio da mu Premijer liga odgovara. Ali, moj sin je odlučio drugačije. Uvek je želeo samo Juventus.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track