Janković: Radujemo se povratku na Marakanu

Janković: Radujemo se povratku na Marakanu

Fudbal -
Utakmica sedmog kola šampionata Srbije između Crvene zvezde i Smedereva igra se sutra od 19 sati na Marakani

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da se raduje što će njegova ekipa posle tri teška gostovanja u Novom Pazaru, Kuli i Nišu protiv Smedereva ponovo igrati na Marakani.

"Ova utakmica je umetnuta između nekoliko teških gostovanja i u ovom trenutku je najteža za nas, iz nekoliko razloga. Bitno da nastavimo pobednički niz, mislim da svi očekuju laganu utakmicu i pobedu, a ja sam uveren da uopšte neće biti laka. Radujemo se povratku na Marakanu i potrudićemo se da ostavimo lep utisak. Nije bitno ko je protivnik i gde igramo, idemo na tri boda", rekao je Janković na konferenciji za medije.

On je dodao da ekipu Smedereva ne poznaje dovoljnoi dobro.

"Znam da imaju čvrstu odbranu. Ne treba nikoga potceniti, ali ni preceniti. Mi postavljamo prioritete, a to je u ovom trenutku pobeda. Nikada se ne zna kad će naići bolji tim, zato igramo , a golovi će doći po inerciji. Ne smemo da dozvolimo sebi opuštanje. Uvek radimo sa istim entuzijazmom", poručio je Janković:

Janković je prokomentarisao i nešto slabije partije Darka Lazovića i Filipa Mladenovića na poslednjih nekoliko mečeva.

"To je posledica novinskih tekstova o ekstra talentimna. Mladi su, nije strašno ako malo popuste. Lazović je u Nišu pao posle promašenog zicera, a Mladenović je malo i umoran, jer igra bez odmora. Ali, biće sve u redu, uveren sam", zaključio je trener Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track