OPŠTI HAOS U LIGI ŠAMPIONA ZBOG SRBINA: Pogledajte situaciju zbog koje Nemci RAZAPINJU Jovanovića! Podigla se neviđena prašina!
Foto: Printscreen

diskutabilna odluka

OPŠTI HAOS U LIGI ŠAMPIONA ZBOG SRBINA: Pogledajte situaciju zbog koje Nemci RAZAPINJU Jovanovića! Podigla se neviđena prašina!

Fudbal -

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović našao se na žestokom udaru kritika zbog jedne diskutabilne odluke na prvom meču osmine finala Lige šampiona između PSV i Borusije Dortmund.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Borusija je povela golom Malena u 24. minutu, ali domaćin je u 54. stigao do izjednačenja posle penala zbog kog se podigla neviđena prašina.

Mats Humels
foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Jovanović je smatrao da je iskusni nemački štper Mats Humels nepropisno zaustavio Malika Tilmana u svom šesnaestercu i pokazao je na belu tačku, što je izazvalo gnev gostiju.

Nemci smatraju da je Humels izbio klizećim startom loptu pre nego što je Tilman pao preko njega i da penala nije bilo.

Protestvovali su igrači Borusije, ali uzalud, Jovanović je ostao dosledan.

Nakon meča društvene mreže su se usijale. Brojni ljubitelji fudbala smatraju da je srpski sudija žestoko oštetio nemački klub.

Oglasio se i ogorčeni Humels, koji je na "X" mreži žestoko isprozivao Jovanovića.

"Tviter je ovo čekao i tviter će to dobiti. Kakav smešan penal protiv nas. Ponovo! Ne mogu da verujem da može biti odluka kao što je današnja ili kao protiv Čelsija ili Pari Sen Žermena sa VAR-om", napisao je Mats Humels.

Pogledajte spornu situaciju (0:55) i sami procenite da li je srpski arbitar doneo ispravnu odluku.

Kurir sport/J.M

00:19

NAJGORI PENAL U ISTORIJI FUDBALA Ovako se nameštaju mečevi u Nigeriji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track