TRI GOLA ZA TRI BODA Na novom ‘’Lagatoru’’ Loznica kao domaćin bolja od Sloge 33 (FOTO)
Foto: Kurir/T.Ilić

TRI GOLA ZA TRI BODA Na novom ‘’Lagatoru’’ Loznica kao domaćin bolja od Sloge 33 (FOTO)

Fudbal -

LOZNICA – Fudbaleri Loznice slavili su danas na novom’’Lagatoru’’ na kome su sa 3:0 savladali Slogu iz Petrovca na Mlavi, u 17. kolu Srpske lige ”Zapad”. Domaćini su pre ove utakmice bili četvrti sa 29 bodova dok je Sloga poslednjeplasirana na tabeli sa osvojenih 12 bodova.

1 / 3 Foto: Kurir/T.Ilić

Loznica je do pobede došla zahvaljujući dvostrukom strelcu Stefanu Tripkoviću koji je bio precizan u 30. i 48. minutu, a konačan rezultat postavio je Filip Obradović pet minuta pre kraja utakmice kada se u 85. minutu po treći put zatresla mreža gostiju. Domaći su u utakmicu ušli odlučni da upišu pobedu, a gosti su odeolevali prvih pola sata, a onda je njihova odbrana poklekla prvi put. Na samom početku drugog poluvremena, posle samo tri minuta, Tripković je drugi put bio precizan i tada se već naslućivao konačan ishod utakmice. Gosti su u poslednjih dvadesetak minuta pokušali da budu konkretniji, ali im to nije odnelo nikakvu korist. Lozničani su u drugom delu meča po jedanput pogađali okvir gola, stativu i prečku, tako da gosti iz Petrovca na Mlavi mogu biti zadovoljni što nisu prerpeli rezultatsku katastrofu i kući odneli punu mrežu golova. Posle nekompletnog 17. kola Loznica je izbila na treće mesti iako ima isti broj bodova (32) kao i Sloga (P) dok je Sloga 33 ostala na začelju tabele. Sledeće nedelje zeleno-beli gostuju OFK Mihajlovcu, još jednoj ekipi iz donjeg dela tabele. Inače, za ovu takmicu ulaz je bio slobodan, a FK Loznica je otvorila zapadnu tribinu stadiona koja je bila solidno popunjena.

Ovo je od 18. novembra prošle godine, kada je zvanično otvoren’’Lagator’’, bila prva takmičarska utakmica na novom stadionu. Tada je Loznica ugostila Vrelo sport sa Uba, u okviru 14. kola Srpske lige ‘‘Zapad’’, i slavila sa 3:2 (2:0). Igralo se pred oko 3.000 gledalaca, a kao i danas ulaz je bio besplatan.

Kurir.rs/T.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track