OŠTRA IZJAVA IVICE KRALJA: Sudija je čuvar zatvora, njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka - i onome ko ga je poslao!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

173. večiti derbi

OŠTRA IZJAVA IVICE KRALJA: Sudija je čuvar zatvora, njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka - i onome ko ga je poslao!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan saopštio je, posle poraza u 173. "večitom" derbiju, da će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati predstojeći derbi protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

Partizan je izgubio u gostima od Crvene zvezde sa 2:3, u utakmici 31. kola Super lige Srbije, a odmah posle derbija oglasili su se crno-beli saopštenjem.

Posle meča oglasio se Ivica Kralj, sportski direktor Partizana i zagrmeo na sudiju Pavla Ilića.

Pavle Ilić
foto: Starsport©

- Nije problem dobiti ili izgubiti, ali mi je bilo neprijatno da budem na ’Marakani’. Sudija je čuvar zatvora, ali njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka. Njemu i onome ko ga je poslao. Žao mi je igrača koji su sve to morali da trpe - izjavio je razočarani Kralj.

Sada postoji strah od ponavljanja sličnih scena u sredu, kada je na rasporedu polufinale kupa.

- Videćemo da li ima smisla više igrati naredni meč. Ovo je i poruka svim navijačima Partizana da se ničemu ne nadaju i ocekujem Ilića na centru i u sredu - dodao je Kralj.

(Kurir sport/MozzartSport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track